MTI BOUW & TECHNIEK

DIENSTEN

MTI Bouw & Techniek is gespecialiseerd in het verzorgen van verbouwing aan de woning of het bedrijfspand van de welgestelde particulier. Ons team kan uw verbouwing van idee tot oplevering volledig en professioneel voor u realiseren. U heeft te allen tijde één persoonlijk aanspreekpunt voor al uw vragen, ideeën of zorgen.

Onze diensten

Onze slogan is niet voor niets: van advies tot realisatie. Van uw eerste prille idee tot de handdoekhaakjes in uw nieuwe badkamer, MTI Bouw & Techniek kan voor u het volledige proces verzorgen. Wij bieden de volgende diensten:

  • Projectadvies
  • Bouwbegeleiding
  • Nieuwbouw
  • Verbouw
  • Installatietechniek

Uw project door MTI

Onze opdrachtgevers komen graag bij ons terug. Wij gaan namelijk een stapje verder in het verbouwproces dan onze concurrenten. Wij kunnen niet alleen uw verbouwing van een idee tot aan de inrichting voor u verzorgen – wij zorgen dat u weinig overlast ondervindt van uw verbouwing en dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt opgeleverd. Bent u benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw verbouwing? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs om te praten over uw ideeën of wensen.


Wilt u meer weten over onze diensten?

Contact opnemen OF Afspraak maken

MAAK NU EEN AFSPRAAK!

Maak een afspraak!